nekretnine srbija  real estate serbia
Projekti početna | Beograd | Šabac | Kragujevac

Vaš partner za nekretnine u Srbiji


Beograd je glavni i najveći grad u Srbiji. Prva naselja u oblasti Beograda pojavila su se u Vinči, 4800 godina pre nove ere. Obrisi grada postavljeni su u trećem veku pre nove ere od strane Kelta. Zatim je pod vlašću Rimljana nastavio svoj razvoj sledeća četiri veka pod imenom Singidunum. Grad leži na ušću 2 reke Save i Dunava. Beograd ima oko 2.000.000 stanovnika. To je najveći grad na teritoriji bivše Jugoslavije , a po broju stanovnika nalazi se na četvrtom mestu u jugoistocnoj Evropi iza Istambula, Atine i Bukurešta. Beograd ima status posebne teritorijalne jedinice u Srbiji, sa sopstvenom autonomnom gradskom vladom. Njegova teritorija je podeljena u 17 opština, od kojih svaka ima sopstveno lokalno veće. Beograd obuhvata više od 3.6% teritorije Srbije, a 21% ukupne populacije živi u njemu. On je centar srpske ekonomije, i prestonica srpske kulture, obrazovanja i nauke.VINOGRADI - NOVI GRAD U BEOGRADU


Lokacija

Zemljište je smešteno na Čukarici, jednoj od 16 beogradskih opština, jugozapadno od centra grada. Čukarica ima više od 300.000 stanovnika. Čukarica je jako dobro povezana autobusima i trolejbusima sa ostalim delovima Beograda. Postoji i adekvatan saobraćajni izlaz iz grada. Zemljiste se naslanja na buduci Shopping city.

Potpuno novi grad u Beogradu

Nudimo 250 hektara zemlje za stambene i poslovne potrebe. Stambeni deo za 80.000 ljudi sastojaće se od blokova nebodera, nižih zgrada sa apartmanima i luksuznih vila (sa bazenima), kuća u nizu , veliki hotel sa kongresnim centrom.

Unutar zone su planirani : sportska zona sa hotelom (kongresni centar uključen), hala sportova, tereni za tenis i otvorena igrališta, akva park, skejt park i teren za golf kao i javna površina za dečije igralište, osnovna i srednja škola kao i dom za stare . Planom je predvidjeno da se ovaj novi grad unutar Beograda sagradi na samoj granici – Shopping city-a.

Projektovano zemljište je okruženo sa dve frekventne saobraćajne arterije. Glavna saobraćajna ruta predstavlja direktnu vezu sa Ibarskom magistralom, najfrekventnijom saobraćajnom rutom u Srbiji. Kao najvažniji transportni potencijal, želeli bismo da naglasimo činjenicu da data zona podrazumeva autoput koji će tuda prolaziti, sa uključivanjem u Železnik. Budući put, poznat kao "Beogradski prsten " udaljen je manje od 200m od predmetne lokacije.

Nudimo partnerstvo u investiranju, kooperaciju u pripremi zemljišta, kupovine, razvoj infrastrukture , urbanizam , generalnu organizaciju prostora.BANJICA - KOMERCIJALNO / STAMBENI OBJEKAT


Površina: Vasnici smo 6.013 m² ,sa predugovorima za jos 14.000 m² , tako da ukupna površina može biti 20.000 m² ( 2 ha)

Spratnost: G + 8

Upotreba: komercijalna, stambena, poslovna (office, hotel....) - mešovita izgradnja

Lokacija
Ovo atraktivno građevinsko zemljište se nalazi na Banjici, ekskluzivnom stambenom bloku u Beogradu. Smešteno je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ul. Save Maškovića, i dobro je povezano sa koridorom (Bul. Oslobođenja i ul. Vojvode Stepe) koji vodi ka Autokomandi i dalje ka međunarodnom autoputu E-75 Beograd-Niš. Lokacija je 2.5 km (5 min) udaljena od autoputa i 6 km od centra Beograda. Ova lokacija ima odličan pogled.

Lokacija je veoma atraktivna kako za stambenu tako i komercijalnu ili mešovitu izgradnju. Kad se završi sa otkupom okolnih zemljišta , imaćemo površinu od 20.000 m² i mogućnost gradnje 80.000 m² nadzemno.

TEASER - BAJICAMEDAK – KOMERCIJALNO / STAMBENI OBJEKAT


Ukupna površina: 8.000 m²

Mogućnost izgradnje: 24.000 m²

Spratnost: G + 6

O projektu

Ova lokacija je namenjena izgradnji multifunkcionalnog stambeno poslovnog komercijalnog centra. Površina lokacije je 0,8 ha a moguće je izgraditi 24.000 m² nadzemno i nalazi se u delu predviđenom za komercijalne i gradske centre.

Pozicija je u okviru gusto naseljenog gradskog bloka Medaković na uglu ulica Vojislava Ilića i kružnog puta. Lokacija je izuzetno dobro povezana sa auto putem Beograd – Niš putem ulice Vojislava Ilića ( 3 min voznje od auto puta). Neposredno pored lokacije prolaze gradske linije autobusa broj 18 i trolejbusa 20 i 29.U neposrednoj blizini objekta planirana je izgradnje osnovne i srednje škole.

Posmatrano iz ugla potreba za ovakvim sadržajima ovaj budući poslovno –stambeno - komercijalni centar će biti izuzetno atraktivan za sve, kako za potrošače tako za buduće zakupce lokala i vlasnike stanova.

TEASER - MEDAKOVICKRALJICE MARIJE - KOMERCIJALNO / STAMBENI OBJEKAT


Ukupna površina: 1.500 m²

Mogućnost izgradnje: 6.400 m²

Spratnost: UG + G + 6 + AT

O projektu

Ova jedinstvena lokacija, jedna od atraktivnijiih u gradu, površine 1.500 m² na kojoj je moguće izgraditi 6.400 m² stambeno poslovnog prostora nalazi se u samom centru grada na samo 10 min peške od trga Nikole Pašića, Terazija i glavne trgovačke ulice Knez Mihajlove.Saobraćajno je odlično povezana na glavnu gradsku arteriju ulicu Kneza Miloša, brzo i lako se stiže do mostova i izlazno ulaznih pravaca. Budući stambeno poslovni objekat će imati front na samoj ulici 27. Marta i biće moderne i savremene arhitekture.

U toku je izrada idejnog projekta za budući objekat a rešenja će biti predložena od strane najboljih arhitekata koji su projektovali u BeograduDIMITRIJA TUCOVIĆA - KOMERCIJALNO / STAMBENI OBJEKAT


Ukupna površina: 1.617 m²

Mogućnost izgradnje: 6.400 m²

Spratnost: UG + G + 6 + AT

O projektu

Budući stambeno poslovni objekat 6.400 m² BRGP. Projekat je lociran na veoma atraktivnom mestu uz samu ulicu Dimitrija Tucovića koja ubrzano menja svoj izgled u jednu ulicu savremene arhitekture. Potencijal ove lokacije prepoznali su mnogi investitori koji grade više desetina hiljada m² stambenog i prodajnog prostora.Predviđena je izgradnja luksuznih stanova i apartmana, lokala i podzemne garaže.

TEASER - DIMITRIJA TUCOVICA
Copyright © Yu kapital 2009, Real estate Serbia
Dobračina 29, 11000 Beograd
+381 0 (11) 303 73 20
izrada web sajta, optimizacija za pretrazivace